HTML

Vasutaskritikus

Nem egy kritizáló vasutas, sokkal inkább egy vasutat kritzáló emberke vagyok az internet névtelensége mögül, különös tekintettel gyermekkori betegségemre melyből azóta sem gyógyultam ki: a vasútmodellezésre!

Címkék

2010 (5) 2011 (1) 2012 (1) 5047 (1) acme (2) adó 1% (2) alapítvány (1) albert (1) álmozdonyvezető (1) atomvonat (1) Balatonfüred (1) baleset (2) békéscsaba (2) blog (1) bombariadó (1) börze (3) Brawa (1) buék (1) burma (3) bygmodell (1) caf (2) cargo (1) deák (1) déli pályaudvar (1) demonstráció (1) domonkos (1) don quijote (1) elveszett (2) emlékhely (1) epoche (1) északi (1) étkezőkocsi (2) etwg (1) európa expressz (1) e bay (1) fidesz (5) film (3) flirt (1) flottaszerződés (1) fónagy (2) fonyód (1) fotó (1) Fuggerth (1) ganz (1) ganz v48 (1) gigant (2) Gödöllő (1) gyorsvasút (1) gysev (1) gyűjtemények (1) Halberstadti (1) hamisítás (1) heris (1) hiéna (2) holokauszt (2) ic 3g (1) ic plusz (1) index fórum (13) indóház (10) kamion (1) keksz (1) kelti pu (1) kerékpár (2) keskeny nyomtáv (2) keszthely (5) kiállítás (9) kína (3) korrupció (1) korszak (1) közbeszerzés (1) legjobb (1) limit (3) loc&more (1) logó (2) magánvasút (1) mátrai erőmű (1) máv (19) mavoe (1) máv start (6) máv trakció (1) metro proto (1) modell&hobbi (2) modellkit (4) moderátor (1) morop (2) motorvonat (1) mozdonyvezető (2) mszp (1) múzeum (4) nemdohányzó (1) nmj (2) nyugdíj (1) orient-expressz (1) óvoda (1) paksinuti (1) pályázat (4) pécs (1) peronkapu (1) photoshop (2) piko (2) piros (2) Poirot (1) politika (2) quabla (7) railtop (1) rch (1) reform (1) rendőrség (3) reptér (1) részeg (1) rézgaras (1) rivarossi (1) roco (4) start klub (1) svájc (1) széchenyi (2) székely gyors (1) szendvics (1) szerzői jogok (1) szülinap (1) tablet (1) tajvan (1) temofeszt (2) tillig (1) tisztaság (1) tothgun (4) traxx (3) trianon (1) újdonságok (9) vasút&modell (3) vatera (2) vészfék (1) vezérigazgató (2) vip (1) vonalbezárás (7) webshop (1) webzin (1) x1win (1) y kocsi (2) zsidó (2) Címkefelhő

2011.02.22. 00:14 vasutaskritikus

Lali Bá'

  

A középiskolai fizikatanárom valószínűleg magához nyúlt volna a gyönyörtől, ha nem lenne halott kb. 10 éve, lenne internete és olvasta volna az elmúlt jópár nap termését a vasútmodellezés fórumon. Ugyanis szintén nagy modellező volt, természetesen a keleti blokk palettájából építkezve, kiegészítve a saját kütyüivel. Annak idején jó voltam fizikából, de öröm volt most ennyi okos embert látni (olvasni) egy helyen. Korábban már megemlékeztem a fórumon jelen lévő mindenhez értők magas arányáról, és mostanában ezeknek mind egyszerre van igazuk! Ez ám a nem semmi!
Na jó, a végére már kezdett unalmas lenni, szerencsére voltak akik időnként feldobták a topicot, például az etwg-nek beszóló Förster aki szintén mindenhez ért és még bölcs is, vagy a keszthelyi főépítész aki talán még maga sem tudja, hogy inkább a gyomrát akarja kilyuggatni, vagy inkább a tüdejét elrohasztani. Már ha addig el nem viszi egy infarktus. De legjobban mégis az új „karitatív biznisz a hallásjavítóért” hirdetéstől hatódtam meg, majdnem sírva is fakadtam. Elhinni nem kell, de az ötlet legalább eredeti. És már látom a jövőt is!
-Kérlek segítsetek! Apukám legjobb barátja, a helyi ’Mazsola’ vasutaskör örökös tiszteletbeli elnöke, a hétvégi búcsúban (hazafelé az árokparton az elfogyasztott törkölypálinka mellékhatásaként négykézláb mászva) elvesztette a protkóját. A fogorvosi költségekre el kell adnia néhány vadonatúj (30 éves, de sosem használt) vitrinmodellt. Segítsetek!
Vagy:
-Kérlek segítsetek! A szomszéd kisfiúról, aki még csak öt éves de már hatalmas vasútbarát, most derült ki hogy tüdőrákban, májrákban, és anorákban szenved egyszerre, a gyógyítása ingyenes, de az orvosnak szolgáltatandó paraszolvencia előteremtéséhez az apukájának (aki leszázalékolt bauxitbányász és fél lába hiányzik) el kell adnia pár vadonatúj vitrinmodellt, amik eddig csak pár próbakört futottak! A cél nemes, segítsetek!
Az i-re marslakó tette fel a pontot, aki vitathatatlanul kiharcolta magának a „hónap hülyéje” címet a 170.000 forintos Quabla AcBc kocsijával. Este tizenegy is elmúlt már amikor észrevettem, így azt hittem hogy a szemem káprázik, de nem. Még szerencse hogy ad hozzá egy Roco szergejt is ajándékba, egyem azt a jó lelkét! Csak nem Blabla Úr megbízásából árulja ilyen olcsón? És ha nem akkor vajon tudja, hogy lejáratja a céget? Már ha van még lejjebb…
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: index fórum


A bejegyzés trackback címe:

https://vasutaskritikus.blog.hu/api/trackback/id/tr962678585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása