HTML

Vasutaskritikus

Nem egy kritizáló vasutas, sokkal inkább egy vasutat kritzáló emberke vagyok az internet névtelensége mögül, különös tekintettel gyermekkori betegségemre melyből azóta sem gyógyultam ki: a vasútmodellezésre!

Címkék

2010 (5) 2011 (1) 2012 (1) 5047 (1) acme (2) adó 1% (2) alapítvány (1) albert (1) álmozdonyvezető (1) atomvonat (1) Balatonfüred (1) baleset (2) békéscsaba (2) blog (1) bombariadó (1) börze (3) Brawa (1) buék (1) burma (3) bygmodell (1) caf (2) cargo (1) deák (1) déli pályaudvar (1) demonstráció (1) domonkos (1) don quijote (1) elveszett (2) emlékhely (1) epoche (1) északi (1) étkezőkocsi (2) etwg (1) európa expressz (1) e bay (1) fidesz (5) film (3) flirt (1) flottaszerződés (1) fónagy (2) fonyód (1) fotó (1) Fuggerth (1) ganz (1) ganz v48 (1) gigant (2) Gödöllő (1) gyorsvasút (1) gysev (1) gyűjtemények (1) Halberstadti (1) hamisítás (1) heris (1) hiéna (2) holokauszt (2) ic 3g (1) ic plusz (1) index fórum (13) indóház (10) kamion (1) keksz (1) kelti pu (1) kerékpár (2) keskeny nyomtáv (2) keszthely (5) kiállítás (9) kína (3) korrupció (1) korszak (1) közbeszerzés (1) legjobb (1) limit (3) loc&more (1) logó (2) magánvasút (1) mátrai erőmű (1) máv (19) mavoe (1) máv start (6) máv trakció (1) metro proto (1) modell&hobbi (2) modellkit (4) moderátor (1) morop (2) motorvonat (1) mozdonyvezető (2) mszp (1) múzeum (4) nemdohányzó (1) nmj (2) nyugdíj (1) orient-expressz (1) óvoda (1) paksinuti (1) pályázat (4) pécs (1) peronkapu (1) photoshop (2) piko (2) piros (2) Poirot (1) politika (2) quabla (7) railtop (1) rch (1) reform (1) rendőrség (3) reptér (1) részeg (1) rézgaras (1) rivarossi (1) roco (4) start klub (1) svájc (1) széchenyi (2) székely gyors (1) szendvics (1) szerzői jogok (1) szülinap (1) tablet (1) tajvan (1) temofeszt (2) tillig (1) tisztaság (1) tothgun (4) traxx (3) trianon (1) újdonságok (9) vasút&modell (3) vatera (2) vészfék (1) vezérigazgató (2) vip (1) vonalbezárás (7) webshop (1) webzin (1) x1win (1) y kocsi (2) zsidó (2) Címkefelhő

2019.02.08. 21:37 vasutaskritikus

Vasutaskritikusnak nincs párja, és utánozni is felesleges

Több mint öt éve volt, hogy bepötyögtem ide az utolsó posztomat, és köszönöm jól vagyok azóta is. Nem ütött el vonat, se nem tett el láb alól a kisszériás gyártók által felbérelt bérgyilkos, csak egyszerűen elég volt. A hobbimmal persze nem hagytam fel, követem az eseményeket is (többé-kevésbé), de valahogy túl magas lett az ingerküszöb ahhoz, hogy minden hülyeség miatt billentyűzetet ragadjak. És ezen továbbra sem tervezek változtatni, annak ellenére sem, hogy azért volt egy-két alkalom amikor majdnem megtettem. 

              Most mégis megtöröm a csendet, igaz, ez kivételes alkalom lesz. Ma történt ugyanis, amikor ismét tetőfokára hágott a Fuggerth-szili-hiszti a fórumon, valaki ismét a "nevem" alatt írt be valamit. Nem tudom mit, amikor átfutottam a napi írásokat, csak egy-két hozzászólás előzményében láttam a Vasutas kritikus .2 vagy valami hasonló hülye nevet. Később ezeket is nyomtalanul eltüntette a jóképességű moderatúra. Szóval, na.... Kíváncsi lennék azért, mi jár a fejében annak aki beregisztrál egy ilyen nicket. A Vasutaskritikus kifejezés elég egyedi azért ahhoz, hogy ez csakis és kizárólag az én tevékenységemre utaljon, na de ő mit akar ezzel? Úgy tenni mintha én lennék? Miért? Egyszer már leírtam ide a blogra, hogy ha olyan véleményem van amiről azt szeretném, hogy mások is tudjanak, azt itt fogom leírni. Nemrég megtaláltam a neten is egy "követőmet", vagy inkább másolómat, íme: http://vasutaskritikus.blogspot.com/ Hát nem vicces?? Írt nyolc posztot és kifulladt, ennek is már másfél éve. Őt sem értem amúgy. Az első posztjában a "Sokszor megfogadtam már, hogy Quabla modelljeivel nem fogok foglalkozni, de ezt a mostani helyzet felülírja, bocs." számomra azt sugallja, hogy mindenképpen velem akar azonosulni, vagy azt a látszatot kelteni, hogy ő valójában én, vagy nem is tudom. Azért remélem, hogy az őszinte rajongóim meglátják a fogalmazási és stílusbéli fényévnyi különbségeket! No meg nyolc poszt? Nyolc??? 8??? Akkor minek kezd bele? Ha valakinek nincsenek önálló gondolatai, az minek ír blogot? Főleg így? Mindegy, megbocsátok... ;)

             Lényeg a lényeg, ne utánozzatok! Mert nincs elég eszetek hozzá. Persze tudom én, hogy kényelmes dolog, de ez olyan ovis... Meg nem is megy. Annak akinek van mondandója, és le is tudja írni, annak szerintem nincs szüksége arra, hogy olyannak adja ki magát aki nem ő, még akkor sem, ha szintúgy meg akarja őrizni ismeretlenségét. 

4 komment

Címkék: index fórum


süti beállítások módosítása