HTML

Vasutaskritikus

Nem egy kritizáló vasutas, sokkal inkább egy vasutat kritzáló emberke vagyok az internet névtelensége mögül, különös tekintettel gyermekkori betegségemre melyből azóta sem gyógyultam ki: a vasútmodellezésre!

Címkék

2010 (5) 2011 (1) 2012 (1) 5047 (1) acme (2) adó 1% (2) alapítvány (1) albert (1) álmozdonyvezető (1) atomvonat (1) Balatonfüred (1) baleset (2) békéscsaba (2) blog (1) bombariadó (1) börze (3) Brawa (1) buék (1) burma (3) bygmodell (1) caf (2) cargo (1) deák (1) déli pályaudvar (1) demonstráció (1) domonkos (1) don quijote (1) elveszett (2) emlékhely (1) epoche (1) északi (1) étkezőkocsi (2) etwg (1) európa expressz (1) e bay (1) fidesz (5) film (3) flirt (1) flottaszerződés (1) fónagy (2) fonyód (1) fotó (1) Fuggerth (1) ganz (1) ganz v48 (1) gigant (2) Gödöllő (1) gyorsvasút (1) gysev (1) gyűjtemények (1) Halberstadti (1) hamisítás (1) heris (1) hiéna (2) holokauszt (2) ic 3g (1) ic plusz (1) index fórum (13) indóház (10) kamion (1) keksz (1) kelti pu (1) kerékpár (2) keskeny nyomtáv (2) keszthely (5) kiállítás (9) kína (3) korrupció (1) korszak (1) közbeszerzés (1) legjobb (1) limit (3) loc&more (1) logó (2) magánvasút (1) mátrai erőmű (1) máv (19) mavoe (1) máv start (6) máv trakció (1) metro proto (1) modell&hobbi (2) modellkit (4) moderátor (1) morop (2) motorvonat (1) mozdonyvezető (2) mszp (1) múzeum (4) nemdohányzó (1) nmj (2) nyugdíj (1) orient-expressz (1) óvoda (1) paksinuti (1) pályázat (4) pécs (1) peronkapu (1) photoshop (2) piko (2) piros (2) Poirot (1) politika (2) quabla (7) railtop (1) rch (1) reform (1) rendőrség (3) reptér (1) részeg (1) rézgaras (1) rivarossi (1) roco (4) start klub (1) svájc (1) széchenyi (2) székely gyors (1) szendvics (1) szerzői jogok (1) szülinap (1) tablet (1) tajvan (1) temofeszt (2) tillig (1) tisztaság (1) tothgun (4) traxx (3) trianon (1) újdonságok (9) vasút&modell (3) vatera (2) vészfék (1) vezérigazgató (2) vip (1) vonalbezárás (7) webshop (1) webzin (1) x1win (1) y kocsi (2) zsidó (2) Címkefelhő

2012.12.29. 21:28 vasutaskritikus

Ha a hülyeség fájna

Na miről is lesz most szó? Igen, természetesen a modelloutlet című agyatlan baromságról és azokról az agyatlan barmokról akik rendeltek is. Hirtelenjében nem is tudok rájuk jobb kifejezést, akinek van agya az nem is járhat így.

            A történet egyszerű, sőt annyira egyszerű, vagy inkább annyira átlátszó, hogy még én sem gondoltam hogy ez működni fog. Íme a recept:

-képzelj magad elé egy pár csóró és/vagy kellően sóher modellezőt,outlet_kicsi.jpg
-szedj össze pár drága de hazai szemmel érdekes modellt,
-jó előre böfögd be a fórumra, hogy „megnyílik” a modelloutlet, sok-sok jobbnál jobb modellel,
-időnként kavargasd meg az állóvizet(szart),
-csinálj egy vacak weblapot, az se baj ha csak pár modell van rajta,
-kell egy .com domén regisztráció, ami azért nem nagy ügy,
-az utolsó pillanat előtt is fokozd a hangulatot,
-aztán jöhet a nagy „megnyitás”

És kész. Ugye milyen egyszerű? És működik. Nem baj, ha az értelmesebbnek már az elején is gyanús volt, és az sem baj ha ezt mindenkinek el is mondja. Akinek nincs agya, nem érti meg az okos szót. Az sem baj, ha a weblap olyan egyszerű, hogy informatikus szemmel már szinte zavarbaejtően primitív. Akinek nincs agya, nem fog törődni vele. Az sem baj, hogy a sok ember akinek van agya, szinte kiabál, hogy VIGYÁZZ HÜLYE, MERT ÁT FOGNAK BASZNI!!! De akinek nincs agya, az nem törődik az érvekkel. Hiába sorolták az okokat amiért ez biztos, hogy átverés lesz, nem számít. Ha spórolhat egy kis pénzt, akkor nem számít a jó szó, csak a pénz számít. Most meg csodálkozik. Te jó ég, hát mégis átverés volt? Hát az. Előre átutalta a pénzt csak úgy fingra, mert szerintem még egy köszönömöt se kapott cserébe. A helyzet az, hogy mindenki akit átbaszott ez az IQ-bajnok outletes, megérdemelte. A csalók a hülyékből élnek, ha ti agyatlanok nem lennétek, nem lennének csalók sem. Általánosságban is megfigyeltem, hogy vannak emberek akik nem tudnak nyugton maradni és keresik a bajt. Szó szerint igénylik hogy át legyenek kúrva! Aztán meg lehet sírdogálni, hogy szar az élet meg minden. Hát gyerekek, így jártatok, legközelebb legyen eszetek, vagy annak hiányában legalább hallgassatok az okosabbakra…

10 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vasutaskritikus.blog.hu/api/trackback/id/tr74986798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V63-017 2013.01.04. 19:38:20

Volt akinek még az sem tetszett, hogy ki mertük mondani, hogy ez erősen átverés szagú. Na mindegy, a delikvensek meg most kifizették a tanulópénzt!

sín tér 2013.01.04. 20:04:35

"sexapukára" gondolsz? A vezér agyaggalamra?

Id.index fórum:
"Hihetetlen, hogy mindenbe beleköttök! Örülni kellene, hogy lesz vagy már van egy bolt ahol emberi áron lehet vásárolni. Egyeseknek ez sem jó!

Fizetsz 43 pénzt, megkapod a Gigantodat, örülsz, tologatod a szőnyegen oszt jónapot! A többi legyen a bolt dolga."

Persze, ő azért volt annyira ravasz, hogy megvárja, a többi feltüzelt idióta, hogy jár! :-D

2013.01.04. 22:29:52

Pedig még a bolt tulaja is okoskodott index fórumon, hogy ő igenis rendes. Miránk meg nem hallgattak, pedig mondtuk, hogy egy gyártelepre mutat a címkereső, és nincs a cégjegyzékben.

V63-017 2013.01.05. 00:27:24

@HUN_Sector:
A szájkarate helyett inkább az oldalát csinálta volna meg rendesen. Lehet sokkal többen beugrottak volna a csapdába, ha kiír egy kamu adószámot, meg cégjegyzékszámot, mert szerintem jó sokan utána sem néznek.

V63-017 2013.01.05. 00:28:46

@sín tér:
Több mint a duplájáért tologatnám, ha kellene. De megy magától is úgy, hogy közben adja magából a megfelelő hangokat! :)

2013.01.05. 01:29:19

Sajnos ezzel ötleteket adsz a további jogsértőknek, mert biztosan van pár ilyen csaló. Mivel az index fórumra regisztrált és hozzászólt, az adatbázisban benne kell lennie a felhasználói névnek, akkor is ha törölte. Namármost az ahhoz társított IP cím alapján van esély visszakövetni. Ha dinamikus ip-t használt, vagy mondjuk egy free wifit, akkor a bankszámlaszámot kell kiadatni a rendőrségnek.
Persze ez okoskodás. Amíg nincs feljelentés, addig pedig úgy sem lesz semmi. Az ilyen alakokat azonban hosszú évekre rács mögött szeretném látni, valószínűleg sokan másokkal egyetemben.

sín tér 2013.01.06. 11:10:37

@V63-017:

Valószínűleg a palimadarak is több mint a duplájáért fogják, majd tologatni, ha egyszer még lesz nekik ilyen mozdonyuk az életben!

Egyébként, mostanra külön tudomány már a buta hiszékenyem berekre építeni. Mondhatnám a politikát is (ott sem az értelmes embereket próbálják szavazónak megfogni, hiszen ők vannak kevesebben), de idáig nem akarok most elkanyarodni. De, a két legismertebb kereskedelmi TV-ben is szemfényvesztő jósok meg látnokok küldik nekünk emelt díjas telefonon a szerencsét, meg a pénzenergiát főműsoridőben! Szerintem, ez ugyanúgy a bűncselekmény határát súrolja mint a modelloutletes emberünk, aki át is lépte azt.

Visszatérve a fő témához, sajnálom akiket átvertek, de szerintem, valahol megérdemelték, amit (nem)kaptak!
Aki leginkább irritál az egészben az a kőagyú, tirpák sxapuka, aki még tüzelte is a hiszékenyeket ostoba hurráoptimizmusával és lendületet adott a birkáknak, hogy bemenjenek az erdőbe. Aztán ravaszul megvárta mi történik velük! Tehát, felhasználta a nála is ostobábbakat tapasztalatgyűjtésre!

levy01 2013.01.07. 09:38:17

"Személyes átvételre nincs lehetőég kizárólag futárral küldjük ki a rendelt árut, amit cégünk áll így önnek a szállítás díjmentes, fizetési módot ( banki átutalás, ).

&

Fizetési feltételek
Áruházunkban banki átutalásra, van mód."

Aki ilyen feltételekkel rendelt és banki utalással fizetett az MEGÉRDEMLI, hogy átqrják!!! Milyen "webshop" az, ahol a futárnak utánvéttellel fizetés, vagy pickpack ponton történő átvétel nem működik.

a cégnév, székhely telephely és egyéb „sallang“ feltüntetése már teljesen mellékes… a lényeg, hogy RSS meg fészbúk az legyen ám!

az már teljesen mellékes, hogy a magyar nyelv helyes használata valószínűleg fájna az illetőnek, azért nem is foglakozik vele túl részletesen…

Bejla 2013.01.08. 16:38:51

Egyetértek az előttem szólókkal!

Napi rendszerességgel nézem át a Börze Topicot, természetesen szemet szúrt az "Áútlet" (Annak főleg Áú, aki utalt nekik) megjelenése.
Gondoltam hátha valaki jobb kapcsolatba került a gyártókkal, vagy van valami olcsó külföldi forrásuk; de amikor megnyitották azt a webboltnak csúfolt akármit, már csak nevettem az egészen.
Akik rendeltek tőlük, azoknak: IJB

Kedves Kritikus!

Remélem sok hasonló posztot olvashatunk ebben a Boldog Új Évben ( :D ) is. Főleg amik a nagy(képű) "modellezőkről" szólnak. Szinte hallani egy ilyen poszt után, hogy esnek le egoizmusuk lováról.
A Börzés és Vaterás cikkek nagyon jók!

Mortein5 2013.01.21. 17:58:23

Nagyon jó a blog! Sok nagyképű modellező tényleg megérdemli a kritikát. Csakígy tovább! Lehetne több cikk gyakrabban!
süti beállítások módosítása